Sanger til udendørs bryllup
Sanger til udendørs bryllup. www.yndlingssangen.dk . FOTO: Adam Overgaard

Sanger til udendørs bryllup. www.yndlingssangen.dk. FOTO: Adam Overgaard

Sanger til bryllup

Jeg har været så heldig at blive booket som sanger til bryllup - både i kirken og til udendørs vielse. Her er jeg i sommer foreviget af fotograf Adam Overgaard under sang til et udendørs bryllup i smukke rammer.

udendørs bryllup

Efter at præster nu har fået lov til at rykke ud af kirken for at vie brudepar fornemmer jeg , at der er flere, der vælger den form. Man kan holde ceremonien i det fri og dermed sætte sit eget præg på vielsen. Med en sanger til bryllup kan man faktisk få det lige som man ønsker det (hvis præsten er med på den). Jeg har nu kun mødt åbne, venlige og nysgerrige præster, der sagtens kan se tradition og fornyelse gå hånd i hånd.

Sange til bryllup

Brudeparret valgte disse sange til deres bryllup:

 • sang til Indgang:

  Can` t help falling in love (Elvis) instrumental

 • 1. fællessang:

  Du kom med alt det der var dig (Rosendal)

 • 2. fællessang:

  Det er så yndigt at følges ad

 • Solosang:

  Vårvise (Sebastian)

 • 3. fællessang:

  Hvad er det min Marie

 • sang til Udgang:

  I wanna hold your hand (Beatles)

Det er spændende for mig at få opgaven at agere den musikalske ramme i ceremonien og så få lov at synge et par solosange selv. Intenst og livsbekræftende.

Hvilke sange kan man ønske til bryllup?

Mange har deres egne yndlingssange og jeg lægger vægt på at ceremonien bliver lige som brudeparret helst vil have det. Derfor spiller jeg som udgangspunkt de sange, der ønskes. Måske kender jeg sangene i forvejen, og hvis ikke, så tager jeg gerne udfordringen op og lærer nye.

Hej Christina,

Tak for en helt igennem flot præstation, du fik MEGET ros - selv folkene som ejer stedet har spurgt efter dine kontaktoplysninger, da de kunne høre det omme i deres bolig og fandt musikken helt fantastisk J

Igen 1000 tak for at være med til at gøre vores dag til noget helt specielt J  

sanger til udendørs bryllup eller i kirken

Så lad det bare blive forår, sommer og sensommer igen, så rykker jeg gerne ud til udendørs bryllup. Og indtil da er jeg på pletten som sanger til bryllup i kirken. Det er et helt andet rum at synge i, og det elsker jeg mindst lige så meget! Så søger du en sanger til bryllup, eller rettere en sangerinde og guitarist til bryllup, så tøv ikke med at kontakte mig.

valg af Sange til bryllup

Sange til bryllup mm finder du HER

Sangerinde/guitarist til udendørs bryllup. www.yndlingssangen.dk FOTO: Adam Overgaard

Sangerinde/guitarist til udendørs bryllup. www.yndlingssangen.dk FOTO: Adam Overgaard