Sanger til begravelse & bisættelse

Hvilke sange egner sig til begravelse eller bisættelse?

 
 
Yndlingssangen lader sangen udtrykke et sidste farvel.
Foto af hjerteformet blomsterkrans med røde og pinke roser lagt på kirkegulv.. Yndlingssangen giver ceremonien en smuk sidste afsked.
Bisættelse og begravelse i kirker – Yndlingssangen synger og spiller til mindehøjtideligheder.
 
 

Det spørgsmål har jeg tit fået stillet. Her er nogle bud.

Sanger til begravelse og bisættelse:

En sang til begravelse eller bisættelse kan være med til at udtrykke forskellige følelser. Den kan sætte ord på det svære. Den kan også skabe et musikalsk minde. Eller den kan udtrykke taknemmelighed for det der var samt håb for fremtiden.

Mange mennesker og familier går gennem livet med musikken som følgesvend, og derfor har flere en klar idé til hvilken sang de ønsker til begravelsen. Andre er lidt på bar bund, men ønsker en sang med et dejligt budskab.

Uanset hvor man står kan sange til begravelse eller bisættelse skabe en pause, et åndehul, hvor man kan læne sig tilbage, lytte og mindes.

sanger til begravelse eller bisættelse i kirke:

Du kan booke en sanger til begravelse eller bisættelse i kirker. Her er det præsten, der styrer slagets gang. Sangen ligger ofte i forbindelse med præstens tale, ved jordpåkastelse, eller når kisten bæres ud. Jeg står ved siden af kisten, med mindre andet er aftalt. Jeg synger sange, der giver mening for de efterladte. Og synger gerne for på salmerne.

sanger til borgerlig begravelse eller bisættelse:

Ved en borgerlig begravelse eller bisættelse i et kapel synger jeg som regel for på salmerne eller de sange, der ellers er valgt. Her kan du også bestille en sang, der betyder noget helt særligt for dig.

sanger til mindehøjtidelighed:

Sang til urnenedsættelse ligesom sang til mindehøjtidelighed udenfor kirken er også en mulighed.

Jeg er konservatorieuddannet sangerinde og guitarist og gør altid mit bedste for at levere sangen så vedkommende og nærværende som muligt. Nedenstående sange til begravelse eller bisættelse er kun eksempler. Du kan ønske DIN yndlingssang, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at opfylde dit sangønske.

Hvilke sange egner sig til begravelse eller bisættelse? Her er nogle bud, som jeg har indspillet:

Se flere eksempler af originale kunstnere HER

 
 
quote-illu_(Nounproject)_rosa40%.png
 
 

Hej Christina.
TUSIND TAK for din meget smukke og fantastiske sang til vores fars bisættelse onsdag den 2. maj i Ulstrup kirke. Du har gjort vores fars bisættelse til et godt og rigtigt minde for vores mor og Lars og jeg, og ikke mindst for alle børnebørnene. Det var så fantastisk da du sang. TUSIND TAK... Mange hilsner fra Tina og Lars


 
 

Vil du gerne høre mere om hvad en sang kan gøre for netop jer?