sanger til fødselsdag

Sanger til fødselsdag -
solosang eller fællessang

 
 
Christina Dahlerup synger med sin guitar til sølvbryllup og til alle slags fejringer af familiemedlemmer og mærkedage.
Yndlingssangen spiller gerne op til fællessang. Sanggaven er til fest, konfirmation, reception.
 
Grinende børn til fødselsdag. Sanggave til børn, teenagere og voksne.
Kvindelig-sanger/guitarist-til-fest-yndlingssangen
 
 

Bestil et par sange til fødselsdag, hvis du ønsker et musikalsk indslag til din fest. Du kan booke en sanger til fødselsdag, både hvis du er gæst eller vært.

en sang i gave:

Som gæst vil du gerne give en sanggave og booker en sangerinde til fødselsdag. Du ønsker et par sange, som kan udtrykke dine tanker og de ord, du evt siger i en tale til fødselaren.

musikalsk underholdning:

Som vært skal du måske holde rund fødselsdag og vil gerne have noget musikalsk underholdning for dine gæster. Du vælger et eller flere sange, som du deler med familie og venner. Musik er den rene tidsmaskine! Du kan vælge sange fra din ungdom, sange med minder, sange med kærlighed eller mange andre.

fællessang:

Jeg spiller og synger de ønskede sange og spiller gerne op til fællessang!

sang til konfirmation, sølvbryllup eller reception:

Sang til fødselsdag er ikke den eneste fest du kan booke mig til. Jeg kan også bookes til andre arrangementer, fx sang til sølvbryllup, sanggave til konfirmation eller musikalsk underholdning til reception. Kontakt mig endelig ved specifikke ønsker.

Jeg er konservatorieuddannet sangerinde og guitarist og gør altid mit bedste for at levere sangen så vedkommende og nærværende som muligt.

Hvilke sange kan man ønske til fødselsdag?

Her er nogle eksempler på sange til fødselsdag mm:

Se flere eksempler HER

 
 
quote-illu_(Nounproject)_rosa40%.png
 
 

Hej Christina,
HOLD DA OP!!!!! Du var med til at skabe et minde vi altid vil kunne huske! Du kom og optrådte til vores sølvbryllupsfest i lørdags på Amstrupgaard ved Ulstrup, det var uden tvivl et af aftenens højdepunkter. Hvor var du bare god, sikken en stemme og intensitet du har, det gik bare lige i hjertet ved os begge! Tusinde tak!


 
 

Vil du gerne høre mere om hvad en musikalsk gave kan gøre for jer?