Sanger til bryllup

Sanger til bryllup - i kirken, til vielsen eller til festen

 
 
Bryllupstalen kan være en musikalsk gave. Yndlingssangen synger og spiller jeres sang. Før eller efter løfterne er afgivet.
Bevæget brud og brudgom hører Yndlingssangen spille til vielsen i kirken på deres bryllupsdag.
Brud og gom tegner sammen et hjerte i sandet. Et billede siger mere end 1000 ord. det samme gør den rigtige sang. Giv en musikalsk gave som bliver husket og skaber et varmt minde fra jeres dag..
Christina Dahlerup står bag yndlingssangen.dk og skaber en mindeværdig dag med en musikalsk gave.
 
 

Hvilke sange egner sig til bryllup? Se nederst på siden. Med en bryllupssanger kan du give bruden, gommen eller gæsterne et smukt musikalsk minde.

Sanger i kirken:

Jeg synger en sang i kirken - ofte efter vielsen, når I har givet hinanden jeres JA. Sangen kan dog også ligge andre steder i ceremonien, fx ved indgang eller udgang. Jeg spiller og synger også gerne for på salmerne.

Sanger til udendørs bryllup:

Du kan også booke mig til musik til udendørs bryllup eller sang til borgerlig vielse. Her synger jeg for til salmerne eller fællessangene -  og leverer meget gerne et par solosange til vielsen.

sanger til festen:

Ønsker du at give et romantisk indslag som musikalsk underholdning til festen, er dette også muligt. Skal du holde tale til brudeparret kan du bestille en kærlighedssang, der kan formidle dine ord på en musikalsk og romantisk måde. Uanset om du er brud, gom eller gæst.

Jeg er uddannet sangerinde og guitarist og gør altid mit bedste for at levere sang til bryllup så vedkommende og nærværende som muligt. Nedenstående sange til bryllup er kun eksempler. Du kan ønske DIN yndlingssang, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at opfylde dit sangønske.

Hvilke sange passer til bryllup? Her er nogle eksempler , som jeg har indspillet:

Se flere eksempler med de originale kunstnere HER

 
 
quote-illu_(Nounproject)_rosa40%.png
 
 

 
 

Kære Christina.
Endnu engang tusind tak fordi du gjorde vores vielse til noget helt specielt med din fantastiske sangstemme :) Det var utrolig smukt og meget rørende – et stort hit blandt vores gæster og ikke mindst et kæmpe hit for os og noget som vi for evigt vil kunne huske tilbage på – af hjertet tak!


 
 

Vil du gerne høre mere om hvad en sanggave kan gøre for jer?